Lietotu automašīnu tirgus Latvijā

Tirgus kļuvis kvalitatīvāks, taču darāmā vēl ir daudz. Esam par caurspīdīgu biznesu.

tirdzniecibas-placis-longo-latvia tirdzniecibas-placis-longo-latvia

Latvijā lietotu automašīnu tirgus ir sadrumstalots bez izteikta līdera, – tirgū darbojas gan jaunu automašīnu dīleri, kas izveidojuši mazlietotu automašīnu departamentus, gan Rumbulas censoņi, gan aktīvie automašīnu pārdevēji no reģioniem – Tukuma un Talsiem, gan arī darījumus starp privātpersonām, kad auto īpašnieks kļūst pat pirmo īpašnieku un tā nemaz netiek piereģistrēta ievedot Latvijā.

Lai gan Rīgā jau pastāvēja lieli un zināmi  uzņēmumi ar 2018. gada nogali esam sevi pieteikuši kā spēcīgu tirgus spēlētāju, piedāvājot kvalitatīvas automašīnas no Nīderlandes ar pierādāmu, oriģinālu nobraukumu.

"Mūsu mērķis ir ambiciozs, – vēlamies kļūt par līderi jeb pašu atpazīstamāko un uzticamāko uzņēmumu lietotu automašīnu tirdzniecības jomā ne tikai Latvijā, bet arī Austrumeiropā."

Mēs vēlamies izglītot klientus lietoto automašīnu iegādē un vairot uzticību šai sfērai, jo pilnīgi noteikti prognozējam, ka iegūs tie tirgus spēlētāji, kas tirdzniecībā piedāvās automašīnas ar patiesu automašīnas izcelsmes valsti, odometra rādītājiem, kurus var pārbaudīt, kā arī spēs klientam piedāvāt pilnvērtīgu informāciju par automašīnas tehniski un vizuālo stāvoklī, veiktām tehniskajām apkopēm un informāciju par auto ekspluatācijas vēsturi - t.sk. to, ka tā nav bijusi nopietnu ceļu satiksmes negadījumu dalībnieks.

Viss process, sākot ar automašīnas iegādi Nīderlandē, Beļģijā un citās valstīs, līdz pat tā eksportam uz Latviju, tehniskajām pārbaudēm un reģistrācijai Latvijā, tiek veikts uzņēmuma iekšienē un par to rūpējas profesionāļu komanda. Longo Latvia A/S apliecina, ka sortimentā esošās automašīnas ir ar pierādāmu, oriģinālu nobraukumu, tās nav bijušas pakļautas sāls ietekmei un par automašīnu ir pieejamas Nīderlandes vai Beļģijas transporta pārvaldes atskaites, kas pierāda, ka odometra rādījums ir patiess un nav ticis modificēts.

Longo Latvia AS nemitīgi attīstās:

  • 2018. gada nogalē tika atvērts lielākais lietotu automašīnu tirdzniecības laukums Pārdaugavā;
  • 2019. gada sākumā tika publicēta uzņēmuma mājas lapa www.longo.lv, kurā tika investēti ievērojami resursi. 
longo-latvia-mazlietotas-automasinas-majas-lapa longo-latvia-mazlietotas-automasinas-majas-lapa

Mūsdienās, kad aktīvi internetu izmanto 80% Latvijas iedzīvotāju, kvalitatīva mājas lapa ir neatņemama sastāvdaļa arī lietotu automašīnu nozarē.  CSP dati rāda, ka 75,7% internetu lieto informācijas meklēšanai par precēm vai pakalpojumiem – un mūsdienās, kad ikviens ir aizņemts, mājas lapa ir lielisks veids, kā iepazīt/aplūkot automašīnu virtuāli, jau laicīgi ieplānot testa braucienu, kā arī, ja nepieciešami finansēšanas pakalpojumi, – iegūt nepieciešamo informāciju. Uzņēmuma izveidota lapa visu šo nodrošina, kā arī turpmāk sniegs arvien jaunas priekšrocības, par ko rūpējas uzņēmuma komanda.

Tāpat nevar nepieminēt to, ka jau šogad klientiem nodrošināsim lietoto un mazlietoto automašīnu piedāvājumu līdz pat 450 automašīnām vienuviet! Kaut ko tādu Latvijas lietoto automašīnu tirgus nav piedzīvojis!

Ar šādu auto piedāvājumu mēs  nodrošināsim to, ka ikviens autobraucējs varēs sameklēt sev piemērotāko auto. Un neskatoties uz klienta vēlmēm, izmaksām – iegādātā automašīna būs ar pierādāmu oriģinālo nobraukumu, pārskatāmu apkopju vēsturi. Mēs nodrošināsim mūža garantiju auto vēsturei.

Arī pie šī mēs negrasāmies apstāties un mērķis ir palielināt piedāvājumā esošo auto skaitu līdz ciparam, kas mērāmi tūkstošos, nevis simtos!