Auto garantija – pircēja drošības spilvens

Garantija sniedz drošības sajūtu, ka, ja ar jūsu iegādāto auto šajā periodā kaut kas atgadīsies auto tirgotājs novērsīs problēmas

Teju visiem zināms, ka pērkot automašīnu no auto salona, ikviens jaunu auto tirgotājs piedāvā arī vismaz divi gadu garantiju. Jauni auto maksā pietiekami daudz un garantija  sniedz drošības sajūtu, ka, ja ar jūsu iegādāto auto šajā periodā kaut kas atgadīsies – auto tirgotājs solās novērst radušos ķibeli vai apmaksāt automašīnas remontu. Auto garantija pēc savas būtības ir automašīnas detaļu un tehniskā stāvokļa apdrošināšana, kas nodrošina to, ka jums nebūs jāuztraucas par remontu, ja automašīnai garantijas periodā kaut kas salūzīs vai nestrādās kā nākas.  

Mazlietotu un lietotu auto tirdzniecībā, diemžēl, ir savādāk un lietotiem auto garantiju piedāvā vien retais.  Tāpat arī ne vienmēr lietotu auto tirgotāji ir lojāli pret saviem klientiem un pilnībā atklāti pārdodot automašīnas. Joprojām pircēji Latvijā saskaras ar gadījumiem, kad it kā lieliskā stāvoklī nopirktais auto pēc neilga brīža sagādā pamatīgas raizes. Nereti dzirdēti gadījumi, kad auto pārdevējs, kurš pārdevis nekvalitatīvu auto cenšas savu atbildību novelt uz pircēju, norādot uz to, ka tas automašīnu nav ekspluatējis pareizi un ir salauzis savas kļūdas dēļ. Lai arī uz pircējiem šādos gadījumos attiecas patērētāju tiesības - birokrātiskais process ir ļoti garš un sarežģīts, sagādājot vēl vairāk galvassāpes. Arī uzņēmumu īpašnieki nevēlas šķirties no jau gūtās peļņas un šādi uzņēmumi maina savus īpašniekus, sākot darboties zem cita nosaukuma, tādejādi nenesot nekādu atbildību. Tāpēc iedzīvotājiem visbiežāk nākas maksāt par auto remontu pašiem no savas kabatas.

AS Longo Latvia saviem klientiem piedāvā īstu garantiju

Iegādājoties automašīnu pie mums - tiek piedāvāta auto garantija 2 mēnešu garumā vai līdz nobrauktiem 3000 kilometriem, kas ir pietiekami ilgs laiks, lai pārliecinātos, ka iegādātajai automašīnai nav apslēptu defektu. Ja šajā periodā tomēr rodas tehniskas ķibeles – automašīnai, saskaņojot ar pircēju, tiek novērsti radušies defekti. Lai arī AS Longo Latvia tirdzniecībā pieejamās automašīnas pirms pārdošanas tiek kārtīgi pārbaudītas, būsim godīgi -  ne vienmēr var paredzēt bojājumus, kuri rodas automašīnu sākot ekspluatēt ikdienā. Šādos gadījumos cenšamies pēc iespējas ātrāk atrisināt radušos situāciju, sadarbībā ar vadošajiem auto servisiem Latvijā. Priecājamies un varam lepoties, ka mūsu klienti ir saprotoši un līdz šim kopīgi esam atraduši abpusēji pieņemamus risinājumus. Mūsu vērtība ir mūsu klienti.

Iespēja atstāt savu veco automašīnu kā pirmo iemaksu

Turklāt, pērkot automašīnu AS Longo Latvia, pircējiem ir iespēja nodot mums savu veco auto kā pirmo iemaksu, saņemot par to bezmaksas novērtējumu. Lai to izdarītu jums jāsazinās ar AS Longo Latvia, lai vienotos par auto apskati. Mēs pārbaudīsim jūsu automašīnas vēsturi un šī brīža pieprasījumu tirgū. Pārbaudes laikā svarīgi punkti ir interjera un eksterjera stāvoklis kā arī, protams, tehniskais stāvoklis. Tas lielā mērā nosaka to, cik jūsu automašīna ir vērta. Ja automašīnu būs nepieciešams vizuāli vai tehniski uzlabot, cena var būt mazāka kā vidējā tirgus, jo mēs pārdodam pārbaudītas un labā stāvoklī esošas automašīnas.

Ar šādu attieksmi vēlamies kļūt par uzticamāko auto tirdzniecības pārstāvi Latvijā. Mēs neslēpjam, ka automašīnas nākas labot, jo tā patiešām ir. Pārdodot un arī pērkot lietotus vai mazlietotus auto ir jāņem vērā, ka detaļas nolietojas un tās nav mūžīgas. Taču priekš tā mums ir lieliski sadarbības partneri, kuri ir zināmi kā godīgi uzņēmumi un spēj veikt kvalitatīvus automašīnu remonta un apkopes darbus. Tāpēc esam droši, ka pērkot auto no AS Longo Latvia pircēji būs apmierināti vienmēr.