LONGO iestājas par sakārtotu lietoto automašīnu tirgu

Galvenās problēmas ar kurām saskaras lietotu auto tirdzniecības nozare Latvijā

Lietotu auto tirdzniecības nozares problēmsituācijas

Pirmā, visiem zināmā un lielākā problēma ir tā, ka ne visi, kas Latvijā tirgo lietotas automašīnas ir vienlīdz godīgi un atklāti. Lai arī situācija ir uzlabojusies, joprojām ir gadījumi, kad nesen iegādāta automašīna, kura pasniegta “kā no salona” jaunajam saimniekam sagādā pamatīgas galvassāpes. Pārdodot savu personīgo auto, nepateikt jaunajam īpašniekam, ka automašīnai nestrādā kāda neliela elektroniska iekārta ir katra sirdsapziņas jautājums. Taču bieži vien dzirdēti gadījumi, kad pircējs par salīdzinoši lielu summu iegādājies nenobrauktu auto izcilā stāvoklī no pietiekami liela auto tirgotāja, pēc tam saskaras ar lieliem izdevumiem tuvākajā nākotnē.

Var jau teikt, ka var gadīties visādi un tehnika ir tehnika, tomēr, mēs uzskatām, ka visbiežāk tā ir apzināta pircēju maldināšana. Automašīnu lietotājiem tiek pārdoti auto ar apslēptiem defektiem un tās, ievedot Latvijā, tiek sataisītas un sapucētas tieši tik daudz, lai jaunais īpašnieks tajā justos ērti un nekas neliecinātu par kādu no defektiem. To, kas ar auto notiek tikko pēc īpašumtiesību maiņas –  auto tirgotāji atbildību nenes un par saņemto naudu jau plāno nākamā auto iegādi. 

Pēc šādas sistēmas Latvijā strādā liela daļa auto tirgotāju – automašīnas, kuras tikušas ievestas un tālāk tirgotas sludinājumu portālos ir iegādātas ļoti lēti un to cenas dēļ avārijām, bojājumiem vai nolietojuma bijušas stipri zem tirgus vērtības. Tas ļauj šādus auto par zemām izmaksām pielabot un tirgot par lētāku kā vidējā tirgus cena un pat lētāk kā tādas pašas automašīnas citur Eiropā. Šādi, visiem zināmi, gadījumi liek auto pircējiem būt piesardzīgiem un neuzticēties auto tirdzniecības pārstāvjiem, izvēloties iegādāties auto no privātpersonām vai pasūtot to no Eiropas.

AUTO iegāde uzticama – ja izvēlies LONGO

A/S Longo Latvia šo tirgus situāciju vēlas mainīt, nodrošinot labāku automašīnas iegādes pieredzi, piedāvājot auto ar oriģinālu nobraukumu, labu tehnisko un vizuālo stāvokli, kas tikusi pārbaudīta un ir pierādāma. Mūsu pieeja ir vienkārša – mūsu mērķis nav pārdot jebkuru automašīnu ikvienam klientam, kurš ierodas mūsu auto tirdzniecības vietā Mūkusalas ielā 72a vai sazinās ar mums.  Mēs vēlamies saprast klienta vēlmes un piedāvāt viņam visatbilstošāko automašīnu, kura tam kalpos un viņš būs apmierināts. Tādejādi šis klients, iespējams, ieteiks citiem vai iegādāsies arī otru automašīnu pie mums. A/S Longo pieeja ir veidot ilgtermiņa attiecības, lai ikviens auto pircējs kļūtu par mūsu partneri auto tirdzniecībā ar mērķi sadarboties ar mums arī nākotnē.

Pērkot auto no A/S Longo Latvia, mēs izsniedzam oficiālu garantiju, kas dod pircējam pārliecību par to, ka auto, izbraucot no tirdzniecības vietas, neparādīsies slēptas problēmas. Garantija tiek nodrošināta 2 mēnešus vai 3000km. Tāpat arī A/S Longo Latvia ir izstrādājusi Longo sertifikāciju, tā apliecina, ka auto nav apgrūtināts, tā nobraukums ir patiess un pierādāms, kā arī to, ka auto ir labā tehniskā stāvoklī  - automobilis nekad nav ticis iesaistīts nopietnos satiksmes negadījumos, tam ir regulāri veiktas visas nepieciešamās apkopes.

Ar šādu pieeju vēlamies kļūt par uzticamāko lietoto automašīnu tirdzniecības pārstāvi visā Baltijā. Mēs ticam, ka arī ar godīgu attieksmi un ieguldot pietiekami daudz laika un resursu, tas ir iespējams. Mēs vēlamies būt kopā ar saviem klientiem, nodrošinot labāko apkalpošanas līmeni un sasniegt arvien augstākas virsotnes, izaicinot un mainot ierasto pieeju.