Izmanto valsts atbalstu pērkot elektroauto

Tagad arī pērkot lietotu elektroauto www.longo.lv -  vari izmantot valsts atbalstu 2250 eiro apjomā.

Ja tavos plānos ir esošā auto nomaiņa vai varbūt pirmā personīgā auto iegāde, mums ir piedāvājums. Videi draudzīgs auto būs tev piemērotākais, jo tam ir daudz priekšrocību - sākot no lētākas pārvietošanās, līdz nodokļu atlaidēm un bezmaksas stāvvietas izmantošanu pilsētu pašvaldības stāvvietās.

Lietota elektroauto iegādei no valsts vari saņemt 2250 eiro subsīdiju no valsts. Atbalsts paredzēts lietotu rūpnieciski ražotu M1 un N1 kategorijas elektromobiļu, kuriem nobraukums pilsētas apstākļos starp pilnas uzlādes reizēm ir vismaz 150 kilometri un maksimālais ātrums ir vismaz 90 km/h, iegādei. Svarīgs noteikums, lai saņemtu atbalstu (auto nav reģistrēts Latvijā ilgāk par 6 mēnešiem un elektromobiļa iegādes cena nav zemāka par 5 500 euro (bez PVN) un nepārsniedz 60 000 euro (bez PVN).

Pērkot elektroauto no SIA LONGO LATVIA saņemsi arī bonusu 500 eiro vērtībā - Ultimotive sintētisko pārklājums automašīnas virsbūvei, kas ilgtermiņā pasargās mašīnas krāsu. Uzzini vairāk par šo bonusu šeit.

Pirms pieteikšanās valsts atbalstam aicinām sazināties ar www.longo.lv pārdošanas specilālistiem pa tālruni 29995502 vai elektroniski - rakstot uz info@longo.lv .

Pārdošanas speciālisti informēs par pieteikšanās noformēšanas kārtību, kas ietver sevī 5 posmus. Zemāk shematiski tie attēloti.

 

Kā saņemt valsts atbalstu?

Valsts atbalsta saņemšana lietotam elektroauto

Pēc šo darbību veikšanas. Vides investīciju fonds pieteikumu piecu darbadienu laikā izvērtēs un, ja klients atbilsts prasībām, tiks slēgts līgums par atbalsta saņemšanu. Pēc tam klients var norēķināties ar pārdevēju par auto, atskaitot valsts un pārdevēja atbalsta finansējumu. Tas nozīmē, ka valsts atbalstu klients nesaņem savā bankas kontā pirms vai pēc auto iegādes, bet tas tiks atrēķināts no auto iegādes summas un to saņems auto pārdevējs.

Lai iegādātos savu jauno auto, nav nepieciešams visu maksājuma summu segt no saviem līdzekļiem. Valsts atbalstu vari saņemt, izmantojot konkursā apstiprinātos finansētājus – arī par tiem sīkāku informāciju vari saņemt sazinoties ar www.longo.lv

Jautājumi un atbildes

Kādi ir noteikumi auto lietošanai, kas nopirkts izmantojot valsts atbalstu?
Vai auto, kas iegādāts ar valsts atbalstu, drīkst izmantot saimnieciskā darbībā?
Vai lietojot auto būs kāda nobraukuma prasība?
Līdz kuram brīdim varu pieteikties atbalstam?
Cik auto var iegādāties izmantojot šo atbalstu?
Aizpildiet formu un mēs sazināsimies