"Longo Latvia" trakā auto izpārdošana

Pirmo reizi, Trakā auto izpārdošana "Longo Latvia" tirdzniecības laukumā, auto tikai ar reālām atlaidēm.

Tikai 3 dienas, no 20. marta plkst. 12:00 līdz 23. marta plkst. 12:00 no "Longo Latvia" sortimenta tiks izpārdotas 50 automašīnas ar reāli trakām atlaidēm.

Vēlies apskatīt auto un veikt testa braucienu? Brauc uz Mūkusalas ielu 72a šajā nedēļas nogalē un iegādājies auto par vēl izdevīgākām cenām.

Akcijas cenas spēkā tikai izpārdošanas laikā. Pasteidzies, jo auto skaits ir ierobežots un akcijas laikā auto netiek rezervēti.

Kas pirmais brauc, tas pirmais maļ!

Darba laiks izpārdošanas periodā:

20. marts (piektdiena) 9:00-19:00

21. marts (sestdiena) 10:00-16:00

22. marts (svētdiena) 10:00-16:00

23. marts (pirmdiena) 9:00-19:00

Ja vēlies jau laikus pieteikt savu vizīti tirdzniecības laukumā - zvani: 68206697 vai piesakies šeit.

Informējam, ka AS Longo Latvia rūpējas, lai ikviena automašīna /atslēgas tiek dezinfikcēta pirms katra klienta - ka arī aicinām klientus būt sociāli atbildīgiem un ieturēt 2 m distanci citam no cita.

Varat būt drošs, ka automašīna izgājusi stingrus kvalitātes testus, pirms nodota tirdzniecībai. Automašīnu iepirkšanas un pārdošanas process tiek pilnībā kontrolēts uzņēmumā. Automašīnas ir ar pirmreizējo reģistrāciju Latvijā, nokārtotu tehnisko apskati, uzticamu odometra rādījumu, pārskatāmu vēsturi, kā arī divu mēnešu vai 3 000 km garantiju.

Klientu ērtībai mēs piedāvājam noformēt visus ar līzingu un apdrošināšanu saistītos pakalpojumus pie mums tirdzniecības laukumā.

Par AS “Longo Latvia”:

AS “Longo Latvia” ir daļa no starptautiska uzņēmuma “Longo Group”, kas darbojas lietotu automašīnu tirdzniecības segmentā. Uzņēmums piedāvā caurskatāmu un uzticamu lietotu automašīnu iegādes, tirdzniecības un finansējuma saņemšanas pakalpojumus. 2019.  gada maijā “Longo” Rīgā atvēra Baltijā lielāko tirdzniecības laukumu ar ietilpību 450 auto. Kopējais piedāvāto automašīnu klāsts Baltijā ir jau vairāk kā 700 lietotu auto. Visām tirdzniecībā esošajām automašīnām tiek nodrošināta divu mēnešu vai 3 000 km garantija.